1/2
Μόνο καλά πράγματα μπορούν να συμβούν συνδυάζοντας την πολυτέλεια και το πάθος.

Καλέστε μας τώρα για να κλείσετε διακοπές της ζωής σας:

+30 6986123482, +30 6974607936
Πληροφορίες νήσου Βαλέντι

Ονομασία / Όνομα σκάφους

 

Το όνομα του σκάφους Βαλέντι το εμπνευστηκαμε από εναν βράχο κοντά στη νήσο Ήμερη Γραμβούσα και τη νησίδα Αρναούτη. Το Βαλέντι αναφέρεται σε ποιήματα και μαντινάδες μαζί με την Ήμερη Γραμβούσα από τοπικούς και κρητικούς καλλιτέχνες.

Το σκάφος μας

Valendi Cruise Boat

Το πλοίο φεύγει καθημερινά από το λιμάνι της Κισσάμου στις 10:00 με την επιλογή προορισμού σας. Η κρουαζιέρα διαρκεί συνήθως 8 ώρες, εξαιρουμένου του προορισμού των Κυθήρων, όπου μπορεί να διανυκτερεύσετε. Το Valendi διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να απολαύσετε το ταξίδι σας στο σκάφος. Υπάρχουν δύο καμπίνες με διπλά κρεβάτια, κουζίνα, τουαλέτα με ντους, τραπεζαρία και μια περιοχή όπου μπορείτε να απολαύσετε χαλάρωση και ηλιοθεραπεία. Μπορούμε επίσης να σας διασκεδάσουμε με ζωντανή παραδοσιακή κρητική μουσική. Είναι ιδανική επιλογή για ομάδες έως 10 ατόμων ή για ζευγάρια. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας προσφέρουμε χυμούς, νερό, καφέ, τσικουδιά και παραδοσιακό κρητικό φαγητό. Μπορούν να οργανωθούν επιπλέον επιλογές φαγητού και ποτών.

© 2018 by Valendi Daily Cruises. https://www.valendi-dailycruises.com. Proudly created with Wix.com -  Find us at social media:

  • Facebook Valendi
  • Instagram Valendi
  • TripAdvisor Valendi